Lars "Lasse" Elf  klarinett, altsax, tenorsax.

Klarinett och saxofoner spelas av Lars Elf, som varit aktiv musiker inom jazz och underhållning i långt över 50 år. Hans förmåga att ”svänga”, hans välformulerade, melodiska solon och hans stora musikaliska bredd är en ovärderlig tillgång i tubabanden.

Han har bott i Göteborg sedan slutet av 1950-talet och har spelat i numera nedlagda band som Dixie Six, Husband Jazz Band och La Scrala. F. n. är han - förutom i de olika tubabanden - aktiv i Golden 50's Jazz Octet, Hallelujazz, Tant Bertas Jasskapell och Vintage Jazz Big Band

 

   
Dag "Daggen" Söderberg  banjo

Banjoisten Dag ”Daggen” Söderberg spelar oöverträffat rytmsäkert och välklingande. Han har erfarenheter från ett tiotal tradjazzband som han är eller har varit medlem i sedan 1960-talet.

Dag är infödd göteborgare. F. n. är han - förutom i de olika tubabanden - aktiv i Stolbandet och The Novelty Band

   
 
Bert Slättung  tuba

I de olika tubabanden spelar Bert antingen på en försilvrad Conn-sousafon, en blålackerad bastuba av glasfiberarmerad plast av märket Reynolds eller på nyförvärvet, en försilvrad Yamaha-tuba. Ibland använder han i stället en Buescher bassaxofon som basinstrument. Bert sjunger också gärna de gamla välkända jazztexterna.

Bert har med vissa avbrott bott i Göteborg sedan 1959 och har spelat traditionell jazz sedan början av 1960-talet. F. n. är han - förutom i de olika tubabanden - aktiv i Hallelujazz, Tant Bertas Jasskapell och Vintage Jazz Big Band.

 

   
Rickard Podgorski  trumpet

Trumpetaren Rickard Podgorski är en mästare på sitt instrument med mångårig bakgrund som professionell musiker. Hans sköna ton i instrumentet och hans eleganta solon väcker alltid berättigad beundran.

Rickard har en gedigen musikerutbildning och har spelat jazz sedan 1950-talet. Han har bott i Göteborg sedan 198X?. F. n. är han - förutom i några av tubabanden - aktiv i Tant Bertas Jasskapell och Carnegie med Anna-My.

 

   
Klaës Arne Reinhold  trombon

Trombonisten Klaës Arne Reinhold har en energisk och kraftfull spelstil och han är en stor scenpersonlighet. Klaës Arne är född i Göteborg och spelade skolbandsjazz där redan på 1950-talet. Sedan 1960-talet bor han i Paris (men besöker Göteborg ganska ofta) och där har han spelat med en stor del av den franska eliten inom traditionell jazz, bl. a. den välkände trumpetaren Iracli.

F. n. är han - förutom i TubaSextetten - aktiv i Paris All Stars.

   
Anders Winald  trummor

Trumslagaren Anders Winald slår inte på sina trummor, hans spelar på dem, taktfast och svängigt och med stor inlevelse och lyhördhet för musikens krav.

Anders har bott i Göteborg sedan 1965 och har spelat i ett stort antal jazzband sedan dess. F. n. är han - förutom i TubaSextetten - aktiv i Tant Bertas Jasskapell och Vintage Jazz Big Band

   
Johanna Hjorth  sång

Göteborgsfödda Johanna Hjorth växte upp i en mycket musikalisk familj och har sjungit jazz sedan hon var i tonåren. Hon har en stor del av jazzens standardmelodier på repertoaren och sjunger med stor känsla och intensitet.

Förutom inhopp i TubaSextetten sjunger hon regelbundet med Golden 50's jazz Octet.